torstai 10. heinäkuuta 2014

Shortsit ja paitoja

Minä niin tykkään punaisen ja turkoosin yhdistelmästä. Sekaan ripaus raikastavaa valkoista ja nams, ihanan pirtsakka lopputulos on valmis. Tämä tuo mukavaa vaihtelua neitosen tavalliseen pinkki-vaaleanpunaiseen värimaailmaan. 

Shortsien kaava löytyi OB 3/14 lehdestä. Kiva malli, vaikkakaan ei täysin sovinnolla antautunut. Janome huusi hoosiannaa vyötäröä päällitikatessa, sen verran paljon noita kangaskerroksia parhaimmillaan/pahimmillaan oli. Yksi hyppytikki tuli ensimmäiseen paksuun kohtaan, seuraavat selvittiin ilman hyppytikkejä hieman epätasaisella ompelujäljellä, kunhan vähän vielä lisäsi paininjalan puristusta ja diffiä. Ei ole kaikkein näteintä jälkeä, mutta en jaksanut purkaakaan. Puretaan sitten, jos ei käyttöä kestä.

Raglanhihaisen tyttöjen teepparin kaavaa etsin pitkään. Ottobre tullut -09 alusta ja johan on kumma, kun ei millään tahtonut löytyä. Lopulta luottolehti 4/12 pelasti. Sieltä löytyi Pupunen, jonka lyhensin teeppariksi. Kaikki kankaat on Triteksiltä ja applikaatioissa on käytetty velourtilkkuja.
Nämä perusteepparit ovat odotelleet valmiina kuvausta jo pari viikkoa. Hello kitty -paita CWS 301 kaavalla ja kangas Triteksiltä. Neonraidallinen kangas Kestovaippakaupasta ja kaavana OB 1/14 Neon stripes.


3 kommenttia:

  1. Tuo turkoosi-punainen-yhdistelmä on kyllä ihan huippu :)

    VastaaPoista
  2. Todellakin raikas ja kesäinen setti, joka istuu käyttäjälleen täydellisesti. Onneksi kukaan ei tuijottele tikkiä (ellei satu olemaan ompelija :D).

    VastaaPoista
  3. Mahtava setti tuo puna-valvko-turkoosi! Ja nuo toisetkin paidat on kauniit!

    VastaaPoista